Drenaj Pompası
- NET USER
- 0 Comment
- açısal kompansatör, Çift Yönlü Salmastra, conta boyutları, Drenaj, Drenaj Pompaları Nedir, Drenaj Pompası, Drenaj Pompası Hakkında, Drenaj Pompası Nedir, eksenel kompansatör, Enjeksiyon tipi Salmastra, Fanus Türü Salmastra, klingirit conta takımı, klingrit conta, klingrit conta fiyat, klingrit conta fiyatları, klingrit conta nedir, kompansatör, kompansatör tipleri, Kovan Türü Salmastra, mekanik salmastra, mekanik salmastra ile kaşılaştırma, pompa, salmastra, salmastra çeşit, salmastra çeşitleri, salmastra çeşitleri nelerdir, salmastra fiyat, salmastra kullanım alanları, salmastra kullanımı, salmastra nedir, salmastra yumuşak, salmastraburada, spiral sarımlı conta, telli klingrit conta, yumuşak örgülü salmastra, yumuşak salmastra

Drenaj Pompası
Drenaj Pompa Yapısı
Bir drenaj dalgıç pompa, periyodik aralıklarla suyu çıkararak bir alanın su basmasını önlemek için tasarlanmış oldukça küçük pompalardır. Alanın en alt noktasında bir çukur kazılır, böylece alana giren tüm su içine akar. Bu çukura karter denir. Karter pompası daha sonra hazneye ya da hemen üstüne, borudan evin dışına akacak şekilde monte edilir. Su drenaja akarken, su seviyesi drenaj pompasını etkinleştirene kadar yükselir. Drenaj pompası daha sonra drenajdaki tüm suyu borudan, evin dışına pompalar. Drenaj dalgıç pompalar alanın su basmasını engellemek için kullanılır.
Hangi Alanlarda Drenaj Pompalarına İhtiyaç Var?
Açıkçası, muhtemelen mutfağınıza veya oturma odanıza bir drenaj pompası monte etmeyeceksiniz. Çoğu kişi, drenaj pompalarını bodrumlarına veya sahip oldukları herhangi bir birikinti alanına kurmayı tercih eder. Bu alanlar zemin seviyesinin altında olma eğilimindedir, bu alanlar sellere daha yatkın hale getirir. Drenaj pompaları, büyük bir sel meydana gelmediği sürece bu alanları su hasarından korumak için idealdir.
Drenaj Pompa Çeşitleri
Drenaj pompaları farklı çeşitlerde bulunabilir. Flatörlü drenaj pompalar ve flatörsüz drenaj pompalar olmak üzere iki farklı tipi bulunmaktadır.
Flatörlü drenaj pompalar otomatik olarak çalışan pompalardır. Yani drenajda su birikmeye başladığında, tahliye edilmesi gereken su seviyesine ulaşır ulaşmaz pompa devreye girer ve suyu tahliye etmeye başlar.
Flatör olmayan drenaj pompalarda manuel kullanıma uygundur. Güç kaynağına bağladığınız da çalışır. Güç kaynağından ayırdığınızda kapanır.
Bu iki tipin dışında kullanım alanı açısından da drenaj dalgıç pompalar 6 farklı çeşidi vardır.
Temiz Su Drenaj Dalgıç Pompası
Adından da anlaşılacağı üzere temiz su tahliyesinde kullanılan pompalardır. Yağmur suyu birikintilerini, şebeke suyu kaçaklarını tahliye etmek için kullanılır. Plastik yâda paslanmaz malzemelerden yapılmış çeşitleri bulunur.
İletişim ;
Tel: 0216 393 50 70
Posta: [email protected]